Poštovani Billy korisnici,

Vaša Billy fiskalna blagajna već vam je nezamjenjiv alat u poslovanju. No, znate li da ju možete učiniti još funkcionalnijom i prilagodljivijom? U nastavku upoznajte se s našom dodatnom opremom, priborom i materijalom, pažljivo odabranim da vam olakšaju rad i pružaju pouzdanost koju zaslužujete.

Naša dodatna oprema uključuje sve što vam je potrebno, od čeličnih ladica za novac s elektroničkim zaključavanjem, preko sigurnosnih kasa i silikonskih zaštitnih maski, do bar kod skenera i univerzalnih nosača. Ne zaboravite na modularni nosač koji omogućuje rotaciju POS opreme za laku interakciju s kupcem. A što se tiče potrošnog materijala, nudimo termo role za različite vrste fiskalnih blagajni, stylus olovke s integriranom kemijskom olovkom, te prijenosne baterije s kapacitetom od 4500 mAh.

Vaša Billy fiskalna blagajna zaslužuje najbolje. Upotpunite je s ovom izvanrednom opremom, priborom i materijalom koji su pažljivo odabrani i dizajnirani kako bi odgovarali vašim potrebama.

Obratite se našem timu za više informacija, i pronađite sve što vam je potrebno da svoju Billy blagajnu učinite još boljom.