Dragi Billy korisnici,

dok se ljeto približava punom brzinom, očekujemo toplije dane, svijetlije noći i sve više prilika za rast vašeg poslovanja. Ubrzani poslovni svijet traži brzinu, efikasnost i prilagodljivost, posebno kada je poslovanje živo u sezonskim mjesecima – tu smo da vam pomognemo da se što bolje spremite za sve što dolazi.

S velikim uzbuđenjem predstavljamo naše nove promotivne PAKETE LJETO. Dizajnirali smo ove pakete kako bismo vam ovog ljeta donijeli dvije značajne pogodnosti; ALL-IN-ONE rješenje za kartično plaćanje i Mobile3 ljetni paket.


ALL-IN-ONE rješenje za kartično plaćanje

Kartično plaćanje omogućava veću fleksibilnost kupcima, povećavajući prodaju i istovremeno osiguravajući brze i sigurne transakcije.

To štedi vrijeme i smanjuje rizik od gubitka gotovine. Pružanjem jednostavnog i brzog iskustva plaćanja, stvarate lojalnost među kupcima i potičete njihov povratak.

Ovaj uređaj je idealan za rad na terenu, otporan na vodu i prašinu, s iznimno izdržljivom baterijom.

Saznaj više!

easy-pro-ljeto

mobile3-ljeto

Mobile3 ljetni paket

Naša druga ponuda u sklopu PAKETI LJETO je Billy Mobile3 ljetni paket, koji uključuje Mobile3 fiskalnu blagajnu, sada po akcijskoj cijeni od 199 € (jednokratno).

Paket dodatno uključuje:

  • 3 mjeseca korištenja Billy S paketa (bez ugovorne obveze)
  • 3 mjeseca korištenja SIM kartice
  • Unos podataka, isporuku i edukaciju na Vašoj lokaciji – sve uključeno u cijenu.

Billy Mobile3 fiskalna blagajna je u Vašem vlasništvu, idealna za rad na terenu, s izdržljivom baterijom i brzim ispisom računa.

Saznaj više!

Naši PAKETI LJETO dizajnirani su kako bi osigurali da naše klijente ništa ne sprječava da imaju najbolje moguće poslovno iskustvo. Bez obzira radite li na terenu ili u uredu, naše nove ponude osigurat će da imate sve alate potrebne za učinkovito i bezbrižno poslovanje.

Promotivna ponuda vrijedi do 15.07.2023. ili do isteka zaliha.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek tu za vas, spremni pružiti podršku i pomoć kada je to potrebno.

Želimo vam ugodno ljeto, uspješno poslovanje i radujemo se što ćemo zajedno rasti.