Dragi čitatelji, danas ćemo vam predstaviti pravog heroja među mobilnim fiskalnim blagajnama – Billy Easy PRO.

Pitate se zašto heroj? Zato što vam ovaj mali, ali snažni uređaj može olakšati svakodnevno poslovanje i unaprijediti vašu uslugu. Kako točno? Nastavite čitati i otkrijte!

01-bg

All in one uređaj

Billy Easy PRO nije samo fiskalna blagajna. To je “sve-u-jedan” uređaj koji objedinjuje funkcionalnosti fiskalne blagajne, POS pisača i sredstva za fiskalizaciju. Bez potrebe za dodatnom opremom, ovaj uređaj omogućuje vam prihvaćanje kartičnih plaćanja, što je izuzetno važno u današnje vrijeme kada je sve veći broj kupaca okrenut bezgotovinskom plaćanju. Nuditi mogućnost plaćanja karticama može znatno povećati vašu prodaju i poboljšati korisničko iskustvo.

04-bg

Nepobjedive karakteristike Billy Easy PRO blagajne

Billy Easy PRO je više od samo fiskalne blagajne. To je uređaj stvoren za izazove na terenu. Izuzetno otporan na vodu i prašinu, dolazi s baterijom koja ne posustaje, što ga čini pouzdanim partnerom tijekom vašeg radnog dana. Veliki 5.5″ HD+ multitouch ekran omogućuje vam da lako i brzo unosite informacije, bez potrebe za olovkom. Ako je vaš posao povezan s brzom prodajom ili uslugama, ugrađena kamera za skeniranje barkoda i QR kodova bit će nezamjenjiva.

Pogodnosti za vašu djelatnost – zašto je naša blagajna pravi odabir

Kada govorimo o djelatnostima za koje je Billy Easy PRO idealan, mislimo na sve one koje zahtijevaju mobilnost i efikasnost. Bilo da se bavite terenskom prodajom, uslužnim djelatnostima, prodajom karata, prodajom na štandovima, dostavom ili servisnim uslugama, ovaj uređaj vam omogućuje da se fokusirate na svoje klijente, dok on obavlja ostatak posla.

08-bg

Sposobnost brzog unosa, skeniranja barkoda i QR kodova te praktičan ekran osjetljiv na dodir čine ga idealnim za prodavače na štandovima i terenske prodavatelje. Otpornost na vodu i prašinu te izdržljiva baterija čine ga nezamjenjivim alatom za dostavljače i servisere. Uz to, mogućnost prihvaćanja kartičnih plaćanja direktno na uređaju čini ga idealnim za uslužne djelatnosti i prodaju karata.

Billy Easy PRO je više od fiskalne blagajne, to je kompaktno rješenje koje vam pruža sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje. Sa svojom robusnom konstrukcijom, intuitivnim sučeljem i praktičnim značajkama, Billy Easy PRO je pravi partner za vaš posao. Bez obzira na djelatnost kojom se bavite, Billy Easy PRO će vas podržati u svim vašim poduhvatima, omogućujući vam da se fokusirate na ono što je najvažnije – vaše klijente.

Ukoliko želite saznati više o tome kako Billy Easy PRO može unaprijediti vaše poslovanje, slobodno se obratite našem stručnom timu.