Primajte kripto u vašem poslovanju.
Dobivajte kune.

Dobivajte kune na poslovni račun

Niže naknade nego za kartice

Bez skrivenih troškova

Primajte kripto u vašem poslovanju.
Dobivajte kune.

Dobivajte kune na poslovni račun

Niže naknade nego za kartice

Bez skrivenih troškova

Na vašoj Billy blagajni, u suradnji s GoCrypto sistemom plaćanja, možete primati bezgotovinska plaćanja od više od 40 milijuna korisnika kripto novčanika poput Bitcoin.com.

Vaši kupci mogu direktno plaćati Bitcoinom (BTC), Bitcoin Cashom (BCH), i Etherom (ETH) jednostavnim skeniranjem QR koda s ekrana Billy blagajne svojim smartfonom.

Vaši kupci mogu direktno plaćati Bitcoinom (BTC), Bitcoin Cashom (BCH), Eli Tokenom (ELI) i Etherom (ETH) jednostavnim skeniranjem QR koda s ekrana Billy blagajne svojim smartfonom.

Započnite uz tri jednostavna koraka

01

Izradite GoCrypto korisnički račun

02

Aktivirajte GoCrypto na vašoj Billy fiskalnoj blagajni pomoću Billy podrške pozivom na 01 6402 019

03

I to je to!

Prva 3 mjeseca bez naknade za transakcije i korištenje Billy fiskalne blagajne

Zašto prihvaćati plaćanje kriptovalutama?

Prihvaćanje različitih kripto valuta

Deseci milijuna korisnika plaćaju Bitcoin.com  novčanikom i to Bitcoin Cashom, Bitcoinom i Etherom.

Plaćanje u kunama

Uplate uvijek u kunama – bez rizika promjene vrijednosti kriptovaluta.

Najniže naknade

Izuzetno niske naknade za transakcije, znatno niže nego kod kreditnih kartica.

Besplatna instalacija

Besplatna instalacija i održavanje bez tekućih troškova.

Plaćanje telefonom

Kupac samo treba skenirati QR kod s ekrana vaše Billy fiskalne blagajne.

Sigurnost i privatnost

Sva vaša sredstva spremljena su izvanmrežno što ih čini sigurnima od potencijalnih napada.

Kako prihvaćati plaćanje kriptovalutama?

Kako prihvaćati plaćanje kriptovalutama?

Želim znati više

Što je kripto?
Kripto ili kriptovaluta je digitalna valuta nove generacije. Koristi se jednako kao elektronski ili papirnati novac za kupovinu u internetskim ili fizičkim trgovinama ili za plaćanje usluga. Kao trgovac ili pružatelj usluga jednostavno ju možete prihvaćati u svom poslovanju.

Neke od najpoznatijih kriptovaluta su Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, različiti tokeni itd. Među njima ima dosta tehničkih razlika, ali je plaćanje njima i njihovo prihvaćanje potpuno isto korištenjem sustava GoCrypto na Billy fiskalnim blagajnama ili u webshopu.

Zašto kripto?
Privucite nove kupce! Na svijetu postoji više od 40 milijuna korisnika kripto novčanika.

Ispunite nova očekivanja! Čak 11% kupaca očekuje da će ubuduće za plaćanje moći koristiti kriptovalute.

Iskoristite nove mogućnosti! Rast cijena kriptovaluta rezultira većim trošenjem na lokacijama koje prihvaćaju kriptovalutna plaćanja.

Bez promjena za vaše poslovanje! Prihvaćajte više valuta, ali budite plaćeni kao uvijek – u kunama u iznosu koji ste postavili.

Što je GoCrypto?
GoCrypto je sustav za prihvaćanje trenutnih plaćanja iz različitih kripto novčanika. Omogućuje prihvat raznih kripto valuta, no vi ćete na svoj poslovni račun u Hrvatskoj uvijek dobiti kune. Za to vam nije potrebno prethodno znanje o kriptovalutama niti tehničke modifikacije postojeće opreme. GoCrypto će biti jednostavno dodan na vašu postojeću Billy fiskalnu blagajnu ili webshop.
Zašto GoCrypto?
Jednostavan početak: nije potrebno znanje o kriptovalutama niti posebno osposobljavanje.

Jednostavan postupak: prihvaćajte kriptovalute, primajte uplate u kunama.

Jednostavna integracija: integracija u vašu postojeću blagajnu ili integracija po mjeri.

Neusporedivo niske naknade: niže nego kod kreditnih kartica.

Trenutne transakcije: brže od plaćanja kreditnom karticom ili gotovinom.

Sigurnost: ako kupac nema dovoljno sredstava na računu, transakcija se neće izvršiti.

Program vjernosti: kupci koji koriste Elly kripto novčanik prilikom svake kupnje primaju povrat vrijednosti kupnje do 2%.

Na koji način funkcionira GoCrypto?
Sustav GoCrypto sastavljen je od GoCrypto programskog rješenja instaliranog na vašu Billy fiskalnu blagajnu koje putem interneta komunicira s platnom mrežom GoCrypto. Svaki trgovac može koristiti više Billy fiskalnih blagajni za prihvat kripto plaćanja od kupaca.

Osim na Billy fiskalne blagajne, sustav GoCrypto može se integrirati i u najpopularnije platforme za webshopove poput Magento, WooCommerce, PrestaShop, osCommerce, CS-Cart i OpenCart.

Najzad, tu je i API integracija po mjeri za vaše specifične potrebe.

Je li kripto siguran?
Na sigurnu upotrebu i pohranjivanje kriptovaluta odnose se ista pravila kao za sigurnu upotrebu interneta. Kripto novčanik mora biti zaštićen te većina sredstava mora biti pohranjena izvanmrežno; za pristup sredstvima vlasnik novčanika mora koristiti sigurnu vezu.

Također, trgovci su u potpunosti zaštićeni od kriptovalutnih rizika. Trgovac će na svoj poslovni račun uvijek primiti istaknutu cijenu u kunama (umanjenu za transakcijsku naknadu), bez obzira koliko je kupac u tom trenutku morao odvojiti neke kriptovalute iz svoj kripto novčanika.

Što je kripto novčanik?
Kriptovalute se čuvaju u kripto novčanicima, koji su slični elektronskom bankovnom računu, a korisnici im najčešće pristupaju pomoću aplikacija za smartfone. Kriptovaluta je u njima zaključana te joj se može pristupiti samo točnom lozinkom (ključem). Nakon otvaranja novčanika korisnik može poslati sredstva iz njega u druge novčanike ili drugim korisnicima (npr. prijateljima) ili ih koristiti u svrhu plaćanja. Kripto novčanikom se mogu prihvaćati i uplate; pošiljatelju uplate samo trebate poslati “broj” (adresu) novčanika za uplatu.

Sustav GoCrypto trgovcima omogućuje prihvaćanje plaćanja iz različitih kripto novčanika. To je slično POS sistemu koji prihvaća različite kreditne odnosno debitne kartice. S GoCryptom kao jedinim potrebnim sustavom pojednostavljeno je poslovanje za trgovce koji mogu prihvatiti plaćanje kriptovalutama i na taj način uslužiti više milijuna korisnika.

Za prihvaćanje kriptovaluta nije potrebno prethodno znanje o kripto novčanicima. O njima sve već znaju njihovi korisnici, vaši kupci – na vama je samo da im omogućite plaćanje kriptom.

Koje valute prihvaća GoCrypto?
Sustav GoCrypto omogućuje vašim kupcima upotrebu Bitcoin Cash (BCH), Eli Tokena (ELI), Bitcoina (BTC) i Ethera (ETH). Međutim, plaćanje njima je potpuno jednako u svim slučajevima, a uplatu uvijek primate u kunama.
Koje kripto novčanike prihvaća GoCrypto?
Sustav GoCrypto trenutno prihvaća Elly i Bitcoin.com (i kompatibilne) novčanike. Odabir kripto novčanika je na kupcu, za vas kao trgovca je sve isto bez obzira što kupac odabrao.
Koristi li dovoljno kupaca kriptovalute?
Sve vrste plaćanja su imale svoje uspone i padove u pogledu upotrebe, pa ni kriptovalute nisu iznimka. Međutim, bez ponude ne može biti ni potražnje. Ako trgovine ne prihvaćaju kriptovalute, kupci ih neće imati gdje potrošiti

Upotreba kriptovaluta je još u fazi razvoja iz dva razloga: prvo, kriptovalute su nova pojava; drugo, još uvijek ima malo lokacija koje prihvaćaju kriptovalute. Međutim, situacija se mijenja pa tako trgovine i usluge koje prihvaćaju takva plaćanja imaju ogromnu konkurentsku prednost kada vrijednost kriptovaluta raste.

Već prihvaćam kreditne kartice. Zašto bih prihvaćao i kriptovalute?
Za razliku od kreditnih kartica, kripto novčanici ne zahtijevaju članarinu pa su zato praktičniji za kupce. Sustav GoCrypto trgovcima pruža istu pogodnost jer ne naplaćuje instalaciju i troškove održavanja, a nudi jednu od najnižih transakcijskih naknada. K tome, transakcije putem sustava GoCrypto su osjetno brže od transakcija kreditnim karticama.
Upotrebljavaju li se kriptovalute samo na internetu?
U svom početku su kreditne kartice bile samo komad kartona. Međutim, vremena se mijenjaju te se kreditne kartice sada koriste i u lokalnim trgovinama i na internetu. GoCrypto omogućuje trgovcima prihvaćanje kriptovaluta pomoću postojećeg POS sistema (isti koji se koristi i za kreditne kartice). Među ostalim prednostima GoCrypto Web POS aplikacija omogućuje upotrebu mobitela za prihvaćanje plaćanja; to je vrlo praktično u direktnoj prodaji – npr. štandovi.
Je li za prihvaćanje kriptovaluta potrebno prethodno tehničko znanje?
Nije. Nakon što se odlučite za primanje plaćanja u kripto valutama i kontaktirate nas za pristupanje i aktivaciju, na vašim će se Billy fiskalnim blagajnama prilikom izdavanja računa pojaviti nova stavka GoCrypto za prihvat kriptovaluta. Nju ćete odabrati kada kupac želi platiti nekom od podržanih kriptovaluta, i to je to.
Na koji način primam uplate preko sustava GoCrypto?
Kada kupci koriste kripto novčanike i plaćaju putem GoCrypta, uplate u lokalnoj valuti (kunama) se u pravilnim intervalima uplaćuju na poslovni račun trgovca – svakog 12., 19. i 26. dana u mjesecu i svakog 4. dana idućeg mjeseca.
Zašto je instalacija i održavanje GoCrypto sistema besplatni?
Misija tvrtke Eligma (osnivača GoCrypto sistema) i nas u Billy POS-u jest da kriptovalute postanu dio svakodnevne kupovine. Besplatnom integracijom na Billy fiskalne blagajne i održavanjem želimo pokazati trgovcima koliko je GoCrypto sistem jednostavan za korištenje. Sve što vi trebate učiniti jest kliknuti na ovaj link ili nas kontaktirati Billy prodaju na 01 6402 019 odnosno prodaja@billy.hr.
Kako mogu započeti koristiti GoCrypto?
Vrlo jednostavno! Samo kliknite na link i ispunite tražene podatke o vašoj trgovini ili usluzi. Svi potrebni dokumenti i infrastruktura bit će automatski generirani te odmah možete započeti s korištenjem GoCrypto sistema. Nakon toga se javite nama u Billy za aktivaciju usluge na vašim blagajnama.

Ili kontaktirajte Billy prodaju na 01 6402 019 odnosno prodaja@billy.hr i mi ćemo sve obaviti zajedno s vama.

Spremni ste za primanje kriptovaluta na Billy fiskalnim blagajnama? Ili imate još pitanja?
Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

Trebamo samo par sitnica za povratni poziv

Privola