I to je to, društvo! Još jedan Cinehill Film Festival je završio, ostavljajući nas sa zvukom pljeska, mirisom kokica i sjajnim filmskim pričama koje ćemo prepričavati do iduće godine. Ali znate što? Billy je bio dio te filmske čarolije.

IMG-20230731-WA0007

Lights, Camera, Action – i naravno, fiskalne blagajne!

Billy se ponosno pridružio Cinehillu kao sponzor ove godine. Osim što smo uživali u izvanrednim filmovima, pomogli smo i organizaciji festivala. Billyjeve fiskalne blagajne bile su zvijezde izvan ekrana! Pratile su prodaju svake autobusne karte, svaki komad mercha, i suvenira koji je prodan.

Kao i uvijek, naše Billy blagajne su pokazale da su spremne za bilo koji scenarij. Brzo, pouzdano i lako – baš kao dobar film! Bez obzira o kojoj se prodaji radilo, Billy je bio tu, glatko se prilagođavajući dinamici filmskog festivala.

Ponosni Partneri

Ponosni smo što smo mogli podržati ovu fantastičnu manifestaciju i omogućiti besprijekorno korisničko iskustvo našim Billy fiskalnim blagajnama. Znate što kažu – iza svakog velikog festivala stoji velika fiskalna blagajna!

Eto nas, društvo, zavirili smo iza kulisa Cinehill Film Festivala i otkrili kako Billy blista pod svjetlima reflektora. Jako smo uzbuđeni što smo bili dio ovog filmskog spektakla i već jedva čekamo sljedeći festival. Vidimo se tamo! 🎬🍿🎥