Billy rješenje

Sve što znamo o elektroničkim transakcijama pretočili smo u jednostavno i učinkovito rješenje za fiskalne blagajne s naprednim mogućnostima za svačije potrebe.

Značajke

Billy rješenje za fiskalne blagajne sastoji se od tri dijela:

POS UREĐAJ

Stolni ili prijenosni POS uređaj s 3 funkcije u jednom uređaju – blagajnu, POS pisač i fiskalizaciju – pa nema petljanja s i punjenja baterija na nekoliko uređaja. Svaki Billy uređaj podržava spajanje na internet – WiFijem ili putem Billy opcije za mobilni Internet. Naravno, ako već imate SIM karticu, slobodno ju iskoristite za spajanje Billya na mobilni internet – Billy uređaji s utorom za SIM karticu nisu zaključani na nijednog operatora.
 

SIGURNOST I UPRAVLJANJE

Cloud sustav upravljanja koji u realnom vremenu bilježi sve vaše transakcije, te upravlja i po potrebi mijenja parametre POS uređaja. Svi vaši podaci, uključujući sve izdane račune, sigurno su spremljeni na Billyjevim serverima i dostupni 24/7/365. U slučaju oštećenja ili gubitka POS uređaja, moguće ga je brzo i jednostavno zamijeniti i rekonstruirati sa svim pohranjenim podacima. K tome, korisničke podatke moguće je izvoziti u različite ERP i knjigovodstvene programe radi daljnje obrade.

PROGRAM

Blagajnički program razvijen i prilagođen za rad na različitim vrstama POS uređaja. Naši programski paketi pokrivaju širok raspon poslovnih potreba malih i srednjih trgovaca. Također nudimo i dodatne funkcionalnosti, poput integriranog kartičnog plaćanja, programa lojalnosti, prepaid programa i sl. Billy rješenje omogućava klijentima da koriste različite vrste uređaja na različitim prodajnim mjestima ovisno o potrebama te da svime upravljaju iz jedne centralne točke.

KLJUČ U RUKE

Korisnicima nudimo kompletno rješenje po sistemu “ključ u ruke” bez početnih ulaganja. Ponuda obuhvaća uslugu najma, održavanja i servisa opreme na lokaciji korisnika s osiguranim zamjenskim uređajima i rokom reakcije, sljedeći radni dan na lokaciji kupca, uz osiguranu podršku putem kontaktnog centra. Osim najma, korisnicima nudimo i druge opcije, poput kupnje uređaja uz standardnu garanciju i osiguran servis ili najma naših aplikativnih paketa za korištenje putem Android uređaja koje je korisnik neovisno pribavio (ovisno o tehničkim mogućnostima uređaja).

ZADOVOLJNA BILLY OBITELJ KORISNIKA

Ovakvo rješenje fiskalizacije polučilo je veliki uspjeh na tržištu Republike Hrvatske i Slovenije s više od 15.000 stalnih i zadovoljnih korisnika. Billy fiskalno rješenje u potpunosti je usklađeno sa svim zakonima i propisima Republike Hrvatske.

Što o nama govore

Naši zadovoljni korisnici

Billy Easy fiskalna kasa pokazala se vrlo dobrom i prema našim očekivanjima. Uređaj je vrlo pouzdan, a aplikacija jednostavna za korištenje, kako na uređaju tako i na webu.

 

 

Mozaik knjiga

Vodeća izdavačka kuća u Hrvatskoj

Billy blagajne koristimo u našem tvorničkom dućanu, te na sajmovima diljem Hrvatske. Osobito nam se sviđa fleksibilni mjesečni najam dodatnih blagajni za sajamske i slične manifestacije poput Špancirfesta, Porcijunkulova, akcija "Kupujmo hrvatsko" itd.

Hrvatski Kišobran

Kreatori domaćih i inovativnih kišobrana

Blagajnu koristimo na sajmovima i za potrebe web shopa. Vrlo smo zadovoljni blagajnom jer ima sve što nam je potrebno za poslovanje jednog malog obiteljskog obrta, a i jednostavna je za rukovanje. A ono što je najvažnije, podrška je uvijek dostupna i ljubaznost, učinkovitost i profesionalizam je na zavidnoj razini. To je vrlo bitno ako negdje zapnete jer se problemi rješavaju u nekoliko minuta.

Koogle

Obrt za izrada predmeta od puhanog stakla

Koristim BILLY Desk mini fiskalnu blagajnu više od 2 godine i imam samo riječi pohvale. Blagajna je izuzetno jednostavna za rad. Ukoliko negdje i zapnem, tu su divni djelatnici koji svojom ljubaznošću i profesionalnošću uvijek pomognu.

Renata

Beauty studio

Koristim Billy Easy uređaj. Fiskalna kasa je praktična i jednostavna za rad. Tko god se služi pametnim telefonom savladat će rad na Billy blagajni u jednom danu.

 

Adriatic Infinity

Pružatelji luksuznih izleta diljem Jadrana

Billy je baš ono što vam treba?
Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

Trebamo samo par sitnica za povratni poziv

Privola