Billy Mobile3 prijenosna fiskalna blagajna

Iznimno izdržljiva baterija i brzi ispis računa olakšat će vam rad na terenu.

Dodaj joj SumUp čitač i primaj sve platne kartice na svom prodajnom mjestu

NOVO U
PONUDI

P200SumUp

Značajke

Zašto ćete voljeti Billy blagajnu

KARTIČNO PLAĆANJE

Jednostavno primaj sve platne kartice, bez suvišnih troškova

P200SumUp

Dodaj svojoj Mobile3 blagajni maleni i praktični SumUp čitač platnih kartica i primaj sve debitne i kreditne kartice, te omogući beskontaktno plaćanje i plaćanje mobitelima i satovima. I sve to uz vrlo nisku naknadu po transakciji

payents

VAŠ PAKET ZA KARTIČNO PLAĆANJE

Sve što ti je potrebno za fiskalizaciju i kartično plaćanje u jednom jednostavnom paketu

Billy Mobile3 prijenosna fiskalna blagajna SumUp čitač platnih kartica BillyPay programski paket
1.390 kn
jednokratno
220 kn
jednokratno
98 kn/mj
uz ugovor na 24 mjeseca


Sve u jednom uređaju

Sve u jednom prijenosnom uređaju – fiskalna blagajna, POS pisač i fiskalizacija. Vi samo spojite Billya na internet. Ako slučajno već nemate internet, odaberite praktične Billy internet opcije.Brz unos

Veliki ekran osjetljiv na dodir omogućuje brz i lagan unos i upravljanje uređajem. Nije potrebno koristiti olovke, poslužite se prstima.Ugrađena kamera

Ugrađena kamera omogućuje skeniranje barkoda i QR kodova za još brži odabir proizvoda ili usluge koju naplaćujete.Širom Hrvatske

Imamo 10 lokalnih ureda širom Hrvatske iz kojih dolazimo na vašu lokaciju (uključujući otoke) za instalaciju, edukaciju i održavanje. Bez brige, sve ćemo riješiti.Bezbrižno poslovanje

Sve se transakcije automatski spremaju na Billyjevim serverima. Ako vam se fiskalna blagajna ošteti ili ju izgubite, na ovaj način brzo možete nastaviti rad na novoj blagajni.Ocjena: odličan

Položili smo ispit u stvarnom svijetu s odličnim – više od 15.000 zadovoljnih korisnika koristi Billy fiskalne blagajne odnosno Billy fiskalna rješenja.

P200SumUp

BillyPay rješenje omogućuje prihvaćanje platnih kartica
Visa, Visa Electron, Diners, Mastercard in Maestro

KUPNJA SumUp čitača kartice za 220,00 kn

BillyPay je napredno programsko rješenje koje u kombinaciji s izabranim programskim paketom omogućuje prihvaćanje bankovnih kartica i izdavanje fiskaliziranih računa. Rješenje po principu ključ u ruke, sve u jednom uređaju (blagajna, POS pisač i fiskalizacija računa). BillyPay usluga nudi Billy korisnicima mogućnost povezivanja Billy aplikacije s pružateljima usluga prihvaćanja bankovnih kartica i povezuje ih u jedinstven ekosustav fiskalnih blagajni.

BillyPay usluga korisnicima Billy blagajni omogućuje prihvaćanje bankovnih kartica putem dodatnog čitača kartica. Fiskalna blagajna Billy i čitač kartica jednostavno su, lako i sigurno povezani putem Bluetooth veze. Nakon prve, inicijalne uspostave veze (mi ćemo se pobrinuti za to) čitač i blagajna svaki se put automatski prepoznaju i povezuju. Na taj se način pojednostavljuje i ubrzava proces izdavanja računa i procesiranja kartičnog plaćanja.

BillyPay korisnicima omogućuje pristup korisničkom portalu u Billy oblaku u kojem možete pregledavati izdane račune, upravljati svim fiskalnim blagajnama u vašoj tvrtki, uređivati cijene, dodavati artikle i nove blagajnike. Uz pristup Billy oblaku korisnik ima i pristup korisničkom portalu u oblaku pružatelja usluge prihvaćanja bankovnih kartica u kojem je korisniku dostupan pregled svih izvršenih transakcija i njihova administracija, izrada različitih izvještaja i ostalo.

Prednost BillyPay rješenja jednostavno je i lako korištenje. Procesiranje kartica odvija se na najvišoj mogućoj razini, što znači da su sve transakcije zaštićene i sigurne. Niski troškovi i konkurentne provizije. Bez nepotrebnih skrivenih i dodatnih troškova i obveza nakon sklapanja novih ugovora i otvaranja dodatnih transakcijskih računa. Kao i sva Billy rješenja, i BillyPay ima osigurano održavanje programskog paketa i osiguranje usklađenosti s važećim zakonodavstvom, korisničku podršku (telefon, e-mail…) 14 sati na dan, 7 dana u tjednu.

 

Billy Mobile3 je posebno pogodan za:

Terenska prodaja

Uslužne djelatnosti

Prodaja karata

Prodaja na štandovima

Dostavljači

Servisne usluge

Što o nama govore

Naši zadovoljni korisnici

Billy Easy koji koristimo pokazao se vrlo dobrim i prema našim očekivanjima. Uređaj je vrlo pouzdan, a aplikacija jednostavna za korištenje, kako na uređaju tako i na webu.

 

Mozaik knjiga

Vodeća izdavačka kuća u Hrvatskoj

Billy blagajne koristimo u našem tvorničkom dućanu, te na sajmovima diljem Hrvatske. Osobito nam se sviđa fleksibilni mjesečni najam dodatnih blagajni za sajamske i slične manifestacije poput Špancirfesta, Porcijunkulova, akcija "Kupujmo hrvatsko" itd.

Hrvatski Kišobran

Kreatori domaćih i inovativnih kišobrana

Koristim Billy Easy uređaj. Sviđa mi se njegova praktičnost i jednostavnost. Tko god se služi pametnim telefonom savladat će rad na Billy blagajni u jednom danu.

 

Adriatic Infinity

Pružatelji luksuznih izleta diljem Jadrana

Billy Mobile3 je baš ono što vam treba? Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

SPECIFIKACIJE

Za one koji žele znati više

P200-14
P200-18
p200-back

6.0″ HD+, 1440*720, Color LCD Capacitive Touchscreen, Multi-Touch

Ekran osjetljiv na dodir

Skeniranje barkoda i QR kodova

4G/3G/2G, Wi-Fi, BT

Ugrađen 4G modem (za Billy internet opciju)

7.4V/2600 mAh, jednaka brzina ispisa računa i kada je baterija slaba

Termo pisač za role širine 58 mm

Operativni sustav Android 9.X

Billy je baš ono što vam treba?
Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

Trebamo samo par sitnica za povratni poziv

Privola