Billy Black
prijenosna fiskalna blagajna

Kupnja već od 249€ (1879 kn).
Korištenje Billy-S paketa 10 € (75.34kn)/mj.
Samo u mjesecima korištenja fiskalne blagajne.

Uređaj otporan na padove uz izdržljivu bateriju te opciju 4G interneta, fiskalizirajte i ispisujte račune gdje god se nalazili.

Mogućnost kupovine fiskalne blagajne na rate!

billy-black-1

Značajke

Zašto ćete voljeti Billy blagajnuSve u jednom uređaju

Sve u jednom prijenosnom uređaju – fiskalna blagajna, POS pisač i fiskalizacija. Vi samo spojite Billya na internet. Ako slučajno već nemate internet, odaberite praktične Billy internet opcije.Brz unos

Veliki ekran osjetljiv na dodir omogućuje brz i lagan unos i upravljanje uređajem. Nije potrebno koristiti olovke, poslužite se prstima.Ugrađena kamera

Ugrađena kamera omogućuje skeniranje barkoda i QR kodova za još brži odabir proizvoda ili usluge koju naplaćujete.Širom Hrvatske

Imamo 10 lokalnih ureda širom Hrvatske iz kojih dolazimo na vašu lokaciju (uključujući otoke) za instalaciju, edukaciju i održavanje. Bez brige, sve ćemo riješiti.


Bezbrižno poslovanje

Sve se transakcije automatski spremaju na Billyjevim serverima. Ako vam se fiskalna blagajna ošteti ili ju izgubite, na ovaj način brzo možete nastaviti rad na novoj blagajni.


Ocjena: odličan

Položili smo ispit u stvarnom svijetu s odličnim – više od 15.000 zadovoljnih korisnika koristi Billy fiskalne blagajne odnosno Billy fiskalna rješenja.

Billy Black je posebno pogodan za:

Terenska prodaja

Uslužne djelatnosti

Prodaja karata

Prodaja na štandovima

Dostavljači

Servisne usluge

Što o nama govore

Naši zadovoljni korisnici

Billy Easy fiskalna kasa pokazala se vrlo dobrom i prema našim očekivanjima. Uređaj je vrlo pouzdan, a aplikacija jednostavna za korištenje, kako na uređaju tako i na webu.

 

 

Mozaik knjiga

Vodeća izdavačka kuća u Hrvatskoj

Billy blagajne koristimo u našem tvorničkom dućanu, te na sajmovima diljem Hrvatske. Osobito nam se sviđa fleksibilni mjesečni najam dodatnih blagajni za sajamske i slične manifestacije poput Špancirfesta, Porcijunkulova, akcija "Kupujmo hrvatsko" itd.

Hrvatski Kišobran

Kreatori domaćih i inovativnih kišobrana

Blagajnu koristimo na sajmovima i za potrebe web shopa. Vrlo smo zadovoljni blagajnom jer ima sve što nam je potrebno za poslovanje jednog malog obiteljskog obrta, a i jednostavna je za rukovanje. A ono što je najvažnije, podrška je uvijek dostupna i ljubaznost, učinkovitost i profesionalizam je na zavidnoj razini. To je vrlo bitno ako negdje zapnete jer se problemi rješavaju u nekoliko minuta.

Koogle

Obrt za izrada predmeta od puhanog stakla

Koristim BILLY Desk mini fiskalnu blagajnu više od 2 godine i imam samo riječi pohvale. Blagajna je izuzetno jednostavna za rad. Ukoliko negdje i zapnem, tu su divni djelatnici koji svojom ljubaznošću i profesionalnošću uvijek pomognu.

Renata

Beauty studio

Koristim Billy Easy uređaj. Fiskalna kasa je praktična i jednostavna za rad. Tko god se služi pametnim telefonom savladat će rad na Billy blagajni u jednom danu.

 

Adriatic Infinity

Pružatelji luksuznih izleta diljem Jadrana

Billy Black je baš ono što vam treba? Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

SPECIFIKACIJE

Za one koji žele znati više

billy-black-2
billy-black-3
billy-black-1

5“ multitouch ekran (1280 x 720)

Ekran osjetljiv na dodir s funkcijom snimanja potpisa (tzv. e-potpis)

Dvostruka kamera za skeniranje barkoda i QR kodova

Ugrađen Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC

Ugrađen 4G modem (za Billy internet opciju)

7,4 V, 2.600 mAh baterija (do 48h/600+ izdanih računa)

Termo pisač za role širine 58 mm

Operativni sustav Android 9

Billy je baš ono što vam treba?
Super, čekamo vaš poziv, a možemo i mi vas nazvati ako nam kažete kad vam je zgodno.

Trebamo samo par sitnica za povratni poziv

Privola